We kunnen het haast niet geloven…..maar we hebben nog een kitten dat dolgraag een gouden mandje wil. Onze kleine zwart witte Brits langhaar Eros, geboren 7-6-2021, is nog beschikbaar. Zijn moeder is onze zwart witte Brits korthaar poes Bella of Semper Paratus. Zijn vader is de prachtige creme Brits langhaar kater Kevin Denny Yanagrad Moor van cattery Dusado. Beide ouders van Eros zijn getest op HCM, PKD, fiv en felv en papa Kevin ook nog op patella luxatie.
Eros mag verhuizen rond 6 september, ligt even aan de data voor de entingen, en zal bij vertrek 13 weken oud zijn, Hij wordt twee keer ingeent, gechipt en nagekeken op wormen en vlooien. Verder krijgt hij naast een prachtige stamboom van Limbracat ook een kittenpakket mee met naast snacks en speeltjes ook ruim voldoende voeding voor de eerste dagen.
We zoeken voor Eros een liefhebber, er mag niet met hem worden gefokt. Hier wordt voor getekend in het koopcontract. Onze kittens mogen niet los naar buiten maar…een catproof afgeschermde tuin of balkon, een ren of aan een tuigje is natuurlijk helemaal prima.

We reserveren geen kittens zonder persoonlijk contact. Tenslotte zijn het toch een beetje onze kids en vinden we het belangrijk dat u een goed gevoel hebt bij ons en wij bij u. Dus, mocht u deze ongelofelijk knappe man een gouden mandje willen bieden……neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier hier op de website. En hopelijk spreken we u snel.