Kittens

Op deze pagina vindt u huidige en vorige nestjes geboren in onze cattery

Lees verder

Het E-nest is geboren

 

Op maandag 7 juni is ons E-nestje geboren. Mama van deze mooie kittens is onze eigen zwart witte korthaar poes Bella of SEmper Paratus. Papa van deze mooie baby’s is de kater Kevin (Kevin Denny Yanagrad Moor), een schitterende creme Brits langhaar kater. De kittens zijn echt een nestje toverballen. Ze hebben allemaal echt een andere kleur. We stellen ze graag aan u voor:
Enjoy of Semper Paratus – zwart tortie met wit langhaar poesje
Ejay of Semper Paratus – blauw wit langhaar katertje
Eros of Semper Paratus – zwart wit langhaar katertje
Evan of Semper Paratus – chocolade wit langhaar katertje
Esprit of Semper Paratus – zwart tortie langhaar poesje
Envy of Semper Paratus – chocolade tortie met wit korthaar poesje

Mama Bella heeft niet heel veel melk voor zo veel hongerige monden dus we voeden wat bij. De kittens groeien als kool en zijn echt prachtig, allemaal op hun eigen manier. We zullen snel wat individuele foto’s van ze plaatsen. U kunt nog meer updates en filmpjes vinden op onze Facebook pagina genaamd Cattery Semper Paratus.

 

 

 

 

Het D-nest groeit als kool

Wellicht had u het al gelezen, op vrijdag 6 november is onze Aurora bevallen van maar liefst 5 prachtige Britten bolletjes.
Het was een lange bevalling met een aantal zeer letterlijke dwarsliggers maar oh wat zijn ze mooi. Helaas ontwikkelde Aurora een baarmoeder ontsteking en liep de melkproductie terug. Dus voeren we de kittens bij met de hand. En dat dat goed gaat is op zijn zachts gezegd een understatement. We wilden u hun groei en ontwikkeling niet onthouden dus bij deze even een overzichtje van hoe de dames en heren het nu doen.

Djess of Semper Paratus – creme wit harlekijn langhaar poesje – (geboortegewicht 112 gram) – nu 519 gram
Diesel of Semper Paratus – creme korthaar kater – (geboortegewicht 120 gram) – nu 567 gram
Dexter of Semper Paratus – blauw witte kater- (geboortegewicht 129 gram) – nu 586 gram
Deejay of Semper Paratus – blauw witte kater – (geboortegewicht 124 gram) – nu 572 gram
Dutchess of Semper Paratus – blauw creme wit poesje – (geboortegewicht 102 gram) – nu 519 gram (blijft in de cattery)

We zijn super trots op Aurora die zich ondanks alles als een top moeder blijft gedragen.

Op dit moment hebben we al een hele hoop geïnteresseerden voor de kittens. De kans is dus groot dat er voor alle kittens al een gouden mandje wacht. Mocht er onverhoopt toch nog een kitten vrij blijken voor een goed mandje zullen we dit nadrukkelijk vermelden op de website en onze Facebook pagina.

D-nest

Op vrijdag 6 november 2020 in de avond is onze prachtige driekleur poes Aurora bevallen van een nestje van 5 kittens. De bevalling had wat voeten in de aarde want er zaten een aantal dwarsliggers tussen (lees met een achterpoot en staartje eerst ter wereld willen komen haha) maar alle kittens hadden een prachtige geboortegewicht. We stellen ze hieronder graag aan u voor.

Creme wit harlekijn langhaar poesje (112 gram) – Djess of Semper Paratus
Creme korthaar kater (120 gram) – Diesel of Semper Paratus
Blauw witte kater korthaar (124 gram) – Dexter of Semper Paratus

Blauw witte kater korthaar (122 gram) – Deejay of Semper Paratus
Blauw creme wit poesje korthaar (102 gram) – Dutchess of Semper Paratus (blijft in de cattery)

Op dit moment hebben we al een hele hoop geïnteresseerden voor de kittens. De kans is dus groot dat er voor alle kittens al een gouden mandje wacht. Mocht er onverhoopt toch nog een kitten vrij blijken voor een goed mandje zullen we dit nadrukkelijk vermelden op de website en onze Facebook pagina.

 

 

    Deejay of Semper Paratus

 

 

    Dexter of Semper Paratus

  Diesel of Semper Paratus

  Djess of Semper Paratus

Dutchess of Semper Paratus

 

 

 

 

 

C-nest

 

In de nacht van 11 op 12 september is onze prachtige driekleur poes Aurora bevallen van een nestje van 6 kittens. Het nestje bestaat uit twee blauw witte korthaar katertjes, twee creme witte korthaar katertjes, 1 creme witte langhaar kater en 1 creme wit korthaar poesje.
De namen zijn:
Creme witte kater korthaar – Chip
Creme witte kater korthaar – Clyde
Creme witte kater langhaar – Chico
Creme wit poesje korthaar – Cardy B
Blauw witte kater korthaar – Cody
Blauw witte kater korthaar – Cooper

Alle kittens uit dit nest hebben een gouden mandje gevonden!

B-nest

Op 2 Juli 2019 is onze mooie Lexa via een keizersnede bevallen van een nestje van zes kittens, waarvan 1 het er helaas niet heeft gehaald. De overige 5 zijn zoals we even snel zagen twee poesjes en 3 katertjes.
De namen zijn nog niet bekend. Wel hebben we alvast wat snelle foto’s van de nieuwe aanwinsten.
Het gaat om 3 zwart witte katertjes, 1 zwart wit poesje en 1 chocolade wit poesje.
Bij deze alvast wat foto’s van moeder Lexa met haar kroost. Op dit moment is mama Lexa nog aan het bijkomen van haar bevalling. De kittens worden voorlopig door ons met de hand gevoed.

Helaas hebben drie van de 5 kittens uit dit nestje het niet gehaald. Het lijkt er op dat ze tijdens de keizersnede een infectie hebben opgelopen en daar helaas niet tegen bestand waren. De overige twee kittens worden nog steeds volledig met de hand gevoed maar doen het na een kuur antibiotica perfect. Hun namen zijn Bella of Semper Paratus (poes, zwart wit) en Buddha of Semper Paratus (kater, zwart-wit).
Vandaag (21-7-2019) wogen de kleintjes:
– Bella of Semper Paratus – 286 gram
– Buddha of Semper Paratus – 317 gram

En wat zijn het kleine vechtertjes. Ze hebben inmiddels hun oogjes open en tijgeren al door hun verblijf. Om er voor te zorgen dat ze zich goed blijven ontwikkelen hebben ze een groter onderkomen gekregen waar ze lekker in kunnen wandelen en ze steeds sterker zullen gaan worden. We zijn compleet verliefd op deze twee. Iedere voeding, om de drie uur, wordt er dan ook even lekker met de heren geknuffeld dus als ze straks ons huis mogen verlaten zijn ze super handtam. We houden jullie op de hoogte via deze site en onze Facebook pagina.

A-nest

In de nacht van 28 op 29 Maart 2019 is onze mooie Noa bevallen van een nestje van drie kittens, te weten twee driekleur poesjes (waarschijnlijk langhaar) en een lilac wit katertje.
Adorable Amber of Semper Paratus (driekleur poes) – 116 gram
Adorable Aimee of Semper Paratus (driekleur poes) – 102 gram (blijft bij ons wonen)
Amazing Armani of Semper Paratus (lilac wit kater) – 87 gram

Moeder en de kids maken het goed, de kleintjes groeien als kool en de dames hadden met 8 dagen de oogjes al open.

Onze mooie Mooncats Noa met haar drie kleine frummels

Adorable Amber

Adorable Aimee

Amazing Armani

De kleintjes al weer 3 1/2 week oud


Adorable Amber


Adorable Aimee


Amazing Armani

Lekker samen met mama in de ren. Wat worden we al groot he?

Op 29-6 is onze Amber of Semper Paratus verhuisd naar haar gouden mandje bij Iwona in Schiedam. Zij zal Frelka gaan heten.
Direct bij binnenkomst was ze al lekker aan het spelen. Frelka krijgt ook een vriendje in de vorm van een mooie Blauwe Brits Korthaar.

We vinden het prachtig om te zien hoe snel ze zich al thuis voelde.
Op 6 Juli 2019 zal ook Armani van Semper Paratus vertrekken naar zijn gouden mandje in Zwolle.
Hij zal in zijn nieuwe thuis Dibbes gaan heten en een vriendje krijgen in de vorm van Maine Coon Tygo.

 

Cattery nieuws

GOUDEN MANDJE GEZOCHT!

We kunnen het haast niet geloven.....maar we hebben nog een kitten dat dolgraag een gouden mandje wil. Onze kleine zwart witte Brits langhaar Eros, geboren 7-6-2021, is nog beschikbaar. Zijn moeder is onze zwart witte Brits korthaar poes Bella of Semper Paratus. Zijn...

E-nest geboren

Op 7 juni 2021 mochten wij het E-nestje verwelkomen. Mama Bella schonk het leven aan maar liefst 6 prachtige baby,s, en dat ook nog in record tempo. En wat een prachtig toverballen nestje met prachtige gewichten. Op de pagina Kittens stellen we ze graag verder aan u...

Het D-nest groeit als kool

Wellicht had u het al gelezen, op vrijdag 6 november is onze Aurora bevallen van maar liefst 5 prachtige Britten bolletjes. Het was een lange bevalling met een aantal zeer letterlijke dwarsliggers maar oh wat zijn ze mooi. Helaas ontwikkelde Aurora een baarmoeder...