Onze dames

Op deze pagina stellen we graag de dames in onze cattery aan u voor

 

Lees verder

Lexa of Dekelvin

Onze Lexa is een blauwe Brits Korthaar die op 22 januari 2017 geboren is bij cattery of Dekelvin in Wieringerwerf. Lexa is een echte Brit, dol op aandacht maar wel op de momenten dat het haar uit komt. Ze kan zalig spinnen en heeft een geweldige bouw met de meest mooie volle staart ooit. Lexa heeft bloedgroep B.

UPDATE: Na een tweede keizersnede afgelopen september 2020 hebben we besloten niet langer met Lexa te fokken. Lexa blijft wel gezellig bij ons als een zalige blauwe bankhanger.

Mooncats Noa

Onze Noa is een lilac witte Brits Korthaar die op 24 mei 2017 geboren is bij cattery Mooncats in Sijsele. Noa had even tijd nodig om te wennen aan de hondjes maar is nu een echte kroelkont. Zodra de baas op de bank gaat liggen weet ze niet hoe gauw ze in zijn armen moet gaan liggen. Noa jaagt graag de andere twee poezen op en vind niets leuker dan ze in hinderlaag te besluipen. Noa heeft bloedgroep B.

Deromy’s Beautiful Dushi (Aurora)

Onze Aurora, stamboomnaam Dushi, is een mooi driekleurig poesje geboren op 19 januari 2018 in cattery Deromy in Kampen. Aurora is degene van onze Britjes die het meest getypeerd is, dat betekent dat ze wat plat is qua neusje. Maar, wat ze minder heeft qua neus maakt ze meer dan goed qua karakter. Aurora is vocaal, sociaal, speels en vooral een echte kroeldoos. Ze vindt bijna iedereen leuk, al kijkt ze wel graag even de spreekwoordelijke kat uit de boom. Aurora heeft bloedgroep A.

Aimee of Semper Paratus

Onze Aimee, stamboomnaam Aimee of Semper Paratus, is een mooi driekleurig langhaar poesje, geboren op 28 maart 2019 in onze eigen cattery. Aimee is de dochter van onze lilac witte poes Noa, haar vader is Chang van cattery Havanjo’s in Kampen . Aimee is brutaal, sociaal, speels en vooral een echte kroeldoos. Ze vindt bijna iedereen leuk en ze speelt graag met de baby’s in onze cattery. We zijn begonnen met Aimee eens mee te nemen naar een kattenshow waar ze direct een U1 behaalde op de show in Wateringen in september 2019. We zijn super trots op ons mooie eigen fokje en we hopen dat ze ons als ze is uitgegroeid en alle testen in orde zijn mooie Britten baby’s zal schenken in de toekomst.

Bella of Semper Paratus

Onze Bella, stamboomnaam Bella of Semper Paratus, is een mooi zwart wit poesje geboren op 2 juli 2019 . Bella is de dochter van onze blauwe Brits korthaar poes Lexa. Haar vader is Wabisabi’s Juru Katsu, de chocolade witte kater van cattery Havanjo’s in Kampen. Bella had een vreselijke start. Geboren per keizersnede nadat de bevalling niet wilde vlotten. Daarna wilde haar moeder niets van haar en haar broer weten dus hebben we haar net als haar broertje 5 weken dag en nacht met de hand gevoed en ontlast. Groot was dan ook de opluchting toen zij het wel redde en ze zal nu samen met de andere dames onze cattery gaan versterken. Bella is ondeugend maar vooral een echte kroeler.

Havanjo’s Ella (Jaylynn)

Onze Jaylynn, stamboomnaam Havanjo’s Ella, is een mooi driekleurig Brits langhaar poesje geboren op 11 juli 2019 in cattery Havanjo’s in Kampen. Jaylynn zou oorspronkelijk in Kampen blijven maar mocht uiteindelijk toch verhuizen om hier de gelederen te komen versterken. Jaylynn is een fawn driekleur poesje en is bescheiden van aard. Jaylynn is een meisjes meisje en kijkt graag de spreekwoordelijke kat uit de boom. Ze is speels maar wel voorzichtig. Met de tijd zullen we kijken of ze het leuk vind om eens mee te gaan naar een show om zo zichzelf eens aan de wijde wereld te laten zien. Jaylynn heeft bloedgroep B.

Cattery nieuws

Het D-nest groeit als kool

Wellicht had u het al gelezen, op vrijdag 6 november is onze Aurora bevallen van maar liefst 5 prachtige Britten bolletjes. Het was een lange bevalling met een aantal zeer letterlijke dwarsliggers maar oh wat zijn ze mooi. Helaas ontwikkelde Aurora een baarmoeder...

D-nest geboren (Aurora x Chang)

D-nest Op vrijdag 6 november 2020 in de avond is onze prachtige driekleur poes Aurora bevallen van een nestje van 5 kittens. De bevalling had wat voeten in de aarde want er zaten een aantal dwarsliggers tussen (lees met een achterpoot en staartje eerst ter wereld...

NLKV Show Wateringen

Afgelopen zondag 13 oktober zijn we met Noxx en Aimee naar de kattenshow van de NLKV in Wateringen geweest. Wat een super dag, met geweldige mensen en een leuke sfeer. Thema van de show was Halloween. We gingen die dag met maar liefst 4 bekers naar huis. Mooiste...